Prenumeration med automatisk förnyelse

5 april 2024

ID 270286

En prenumeration med automatisk förnyelse garanterar kontinuerligt skydd mot virus, skadlig programvara och andra cyberhot. Om du har köpt en förbetald prenumeration med automatisk förnyelse från en återförsäljare eller en tredje parts ansluten webbplats, måste du ange och spara betalningsinformation på ditt konto för att aktivera och använda din prenumeration. Den information du lämnar lagras och kommer inte att användas förrän din plan ska förnyas.

Du får en påminnelse via e-post 15 dagar innan din prenumeration går ut. Du kan säga upp den automatiska förnyelsen av din prenumeration när som helst.

Om du inte angav betalningsinformation vid köpet måste du uppge den när du aktiverar din prenumeration. Klicka på Ange betalningsuppgifter så omdirigeras du till webbplatsen där du kan ange betalningsuppgifter. Vänta sedan en liten stund, gå tillbaka till programfönstret och klicka på Uppdatera.