Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

2 juli 2024

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Implementerade alternativet att förstora Windows-teckensnitt i programmet för synskadade. Teckenstorleken på programmet anpassar sig nu automatiskt till operativsystemets teckenstorlek.
  • Vi har förtydligat formuleringen för användarens samtycke i flödet för att skapa ett My Kaspersky-konto.
  • Lade till alternativet att manuellt aktivera alternativen Stör ej och Spelläge, både i avsnittet Prestanda och från snabbmenyn för programikonen i meddelandefältet.
  • Lade till alternativet för att visa information om tekniker som används i programmet i avsnittet Säkerhet.
  • Vi har ändrat namnet på avsnittet Smarta hem till Wi-Fi för hemmet för att användaren ska få en bättre förståelse för avsnittets innehåll.
  • Sekretessrensning. Nu kan du skapa ett schema för att automatiskt rensa aktivitetsspår på din enhet.
  • Formuleringen i programmets popup-fönster uppfyller kraven från Federal Trade Commission (FTC).
  • Förbättrad text i meddelandet som motiverar användaren att skapa ett My Kaspersky-konto.
  • Förbättrat användargränssnittet på inställningssidan för Appuppdaterare.
  • Appuppdaterare tillåter nu körning av uppdateringar under standardkonton med administratörsbehörighet.

Från och med version 21.18 innehåller programmet inte längre funktionen Skräppostskydd. Funktionen har tagits bort, men våra andra skyddsfunktioner finns kvar för att skydda din inkorg från skadliga e-postbilagor.