Telefonnummer

2 juli 2024

ID 240755

Kaspersky Who Calls finns tillgängligt i Ryssland, Indonesien och Kazakstan som en fristående produkt. I Ryssland finns programmet även tillgängligt som en del av Kaspersky Plus och Kaspersky Premium.

Komponenten Nummerpresentation talar om för dig vem som ringer från ett okänt nummer och det är sedan upp till dig om du vill lyfta telefonen eller inte. Telefonnummer kontrolleras mot telefonnummerdatabaser i Kaspersky Who Calls-appen. Om ett nummer hittas i databaserna visar skärmen för inkommande samtal information om det numret, inklusive namnet på organisationen som är associerad med numret, organisationens kategori och om den som ringer anses vara en spammare eller om detta samtal kan vara användbart.

Kaspersky Who Calls har också stöd för Nummerpresentation för inkommande samtal i WhatsApp.

Du kan konfigurera alla skräppostsamtal eller specifika kategorier av skräppostsamtal så att de alltid blockeras. Därefter kommer alla inkommande skräppostsamtal att döljas automatiskt.

För att använda nummerpresentation måste du ladda ner och installera Kaspersky Who Calls-appen för Android eller iOS.

Om du bara köper en Kaspersky-prenumeration eller den fristående appen Kaspersky Who Calls för en enhet och aktiverar den på en dator med Microsoft Windows, kommer appen att vara otillgänglig. För att komma åt Kaspersky Who Calls måste du aktivera prenumerationen på en mobil enhet eller lägga till fler enheter i din prenumeration.

Hur man laddar ner och installerar Kaspersky Who Calls