Vad är nytt i den senaste versionen av programmet

14 oktober 2022

ID 119653

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

• Ljudströmsskyddsfunktionen kallas nu Mikrofonkontroll och kan hittas under Kontroll för webbkamera och mikrofon i avsnittet Integritet.
  • Funktionen Enheter i mitt nätverk heter nu Övervakare av smarthem. Listan över enhetstyper som kan läggas till av användaren har utökats.
  • I Kaspersky Premium:
    • Skydd vid anslutning till Wi-Fi-nätverk har förbättrats. Programmet upptäcker nu Wi-Fi-nätverksinställningar som inte är tillräckligt säkra.
    • Funktionalitet för att upptäcka fjärrstyrningsprogram på din dator har tillagts.
  • Ett nytt fönster visar en förklaring av hur automatisk förnyelse fungerar.
  • Scenariot för att byta till Kaspersky-programmet på andra plattformar har förbättrats. Länken tar dig inte längre till My Kaspersky, utan öppnar ett fönster för att ladda ned programmet på en annan plattform istället.
  • En bugg fixades där WPA3-protokollet ansågs var osäkert.
  • Meddelanden relaterade till behov att starta om datorn har förbättrats.