Byta till Kaspersky Free när licensen för Kaspersky Anti-Virus har löpt ut

29 augusti 2019

ID 155354

När licensen för Kaspersky Anti-Virus går ut kan du köpa en ny licens och fortsätta använda alla programmets funktioner. Programmet kommer också begära av dig att du byter till Kaspersky Free för att behålla viktigt skydd på din dator.

Byte till Kaspersky Free kan göras automatiskt när licensen för Kaspersky Anti-Virus går ut. Innan du byter kommer programmet meddela dig om detta och begära dig att förnya licensen eller fortsätta med gratisversionen av skyddet.

Gör något av följande för att förnya licensen eller börja använda Kaspersky Free:

• För att förnya licensen klickar du på Förnya licens.

Klicka på knappen för att dirigeras vidare till butiken.

• För att börja använda Kaspersky Free, stäng fönstret med meddelandet om Kaspersky Free aktivering.