Spara servicedata vid programkörning

28 mars 2023

ID 178754

Programmet bearbetar och lagrar också följande data, som kan behövas för att analysera driftfel:

• Data som visas i programmets gränssnitt:
    • E-postadress som används för att ansluta till My Kaspersky
    • Webbplatsadresser som lades till i undantagslistan (visas i fönstret för nätverkskomponenter och rapporter)
    • Licensdata

Dessa data lagras lokalt i icke-modifierad form och kan visas under valfritt användarkonto på datorn.

• Data som systemminnet för Kaspersky Free bearbetar vid det tillfälle då en minnesdump skapas.
  • Data som samlas in när spår är aktiverade.

Dessa data lagras lokalt i en modifierad form och kan visad under valfritt användarkonto på datorn. Dessa data skickas endast till Kaspersky med ditt godkännande. Omfattningen av data beskrivs i RDP.txt-filen i följande mapp: %PROGRAMFILES%\Kaspersky Lab\Kaspersky 21.13\Doc\KFA\sv-SE.