Om din prenumeration

28 mars 2023

ID 70647

Din prenumeration avgör dina användarinställningar för programmet (prenumerationens utgångsdatum och antal skyddade enheter). Din prenumeration tillhandahålls i enlighet med licensavtalet för slutanvändare.

Prenumerationen ger dig rätt till följande typer av tjänster:

• Rätten att använda programmet på en eller flera enheter.

Antalet enheter på vilka du kan använda programmet anges i licensavtalet för slutanvändare.

• Uppdatera databaser och tillhandahålla nya versioner av programmet.
  • Meddelanden vid utgivning av nya versioner av Kaspersky-program samt meddelanden om nya virus och virusutbrott.

Kaspersky Free-prenumerationen förnyas utan din inblandning.