Byter från Kaspersky Free till en annan prenumeration

28 mars 2023

ID 71299

Kaspersky Free låter dig byta till en betald prenumerationsplan utan att ladda ner eller installera ytterligare programvara.

Du kan tillfälligt byta till en provprenumeration på Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus för att lära dig mer om fördelarna med den betalda prenumerationen, eller köpa en prenumeration och börja använda programmet med den betalda prenumerationen på permanent basis. Du kan ta reda på mer om dessa prenumerationer i Hjälpguide för Kaspersky-programmet.

Byter till Kaspersky Standard

Kaspersky Standard är en prenumeration som utformats för att garantera ett fullständigt skydd av din dator.

Jämfört med Kaspersky Free, har Kaspersky Standard ytterligare ett antal avancerade alternativ som en del av följande komponenter och funktioner:

• Intrångsskydd
  • Brandvägg
  • Safe Money
  • Application Manager
  • Nätverksövervakning
  • Webbkameraskydd
  • Privat surfning
  • Skräppostskydd
  • Anti-Banner

Byter till Kaspersky Plus

Kaspersky Plus hjälper dig att förbättra ditt integritetsskydd och optimera din dators prestanda. Denna prenumerationsplan erbjuder samma funktionalitet som Kaspersky Standard och en rad ytterligare funktioner:

• Kontrollera dataläckor. (kontrollerar ett obegränsat antal konton).
  • Wi-Fi-nätverksäkerhet. Enheter på mitt nätverk i marknadsföringsmaterial.
  • Säkerhetskopiering och återställning
  • Hemligt valv

I detta hjälpavsnitt

Hur man byter till provprenumeration

Hur man byter till betalabonnemang