Hur man byter till provprenumeration

28 mars 2023

ID 71300

Du kan tillfälligt byta till den kostnadsfria provprenumerationen för Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus för att utvärdera funktionaliteten.

Provperioden är inte tillgänglig om du redan har använt ett provprenumeration på din enhet.

Så här skapar du en provprenumeration:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil.
  3. I prenumerationsinformationen, klicka på Uppgradera.
  4. På sidan Uppgradera klickar du Prova gratis.

Om programmet inte är anslutet till ett My Kaspersky-konto måste du logga in på kontot. Om du inte har något konto kan du skapa ett konto i anslutningsfönstret. I EU måste du acceptera meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen eller meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen och reglera licensbegränsningar.

5. Migreringsguiden startar.

När du byter till Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus i Europeiska unionen, erbjuder programmet dig att än en gång läsa och godkänna Licensavtal för slutanvändare, Villkor för Kaspersky Security Network, och Meddelandet gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Du kan också behöva acceptera meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen eller meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen och reglera licensbegränsningar.

Programmet kan ta lite tid att installera och starta. Efter att processen har slutförts, aktiveras programmet automatiskt med hjälp av provprenumerationen.

Under aktiveringsprocessen kan du bli ombedd att installera extra program som erbjuds som en del av prenumerationen.

6. Klicka på Stäng för att avsluta guiden, klicka sedan på Start för att börja använda programmet med provprenumerationen.