Hur man byter till betalabonnemang

28 mars 2023

ID 71301

Du kan köpa en Kaspersky Standard- eller Kaspersky Plus-prenumeration i programmets användargränssnitt.

För att köpa en prenumeration:

1. Öppna programmets huvudfönster.
  2. Gå till avsnittet Profil.
  3. I prenumerationsinformationen, klicka på Uppgradera.
  4. På sidan Uppgradera klickar du Köp nu.

Webbplatsen som tillhör Kaspersky eller en av våra partners öppnas i standardwebbläsaren. Följ instruktionerna på webbplatsen.

Efter det lyckade köpet läggs prenumerationen till på ditt My Kaspersky-konto.

Om programmet inte är anslutet till ett My Kaspersky-konto måste du logga in på kontot. I EU måste du acceptera meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen eller meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen och reglera licensbegränsningar.

5. Migreringsguiden startar. Klicka på knappen Fortsätt för att fortsätta med guiden.

När du byter till Kaspersky Standard eller Kaspersky Plus i Europeiska unionen, erbjuder programmet dig att än en gång läsa och godkänna Licensavtal för slutanvändare, Villkor för Kaspersky Security Network, och Meddelandet gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Du kan också behöva acceptera meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen eller meddelandet om databehandling i syfte att använda webbportalen och reglera licensbegränsningar.

Programmet kan ta lite tid att installera och starta. Efter avslutad process aktiveras programmet automatiskt med den nya prenumerationen.

Under aktiveringsprocessen kan du bli ombedd att installera extra program som erbjuds som en del av prenumerationen.

6. Klick på Stäng för att guiden, klicka sedan på Start för att börja använda programmet med den nya prenumerationen.