Vad är My Kaspersky-kontot till för?

28 mars 2023

ID 85309

My Kaspersky är en Kaspersky-webbplats utformad för centraliserad informationslagring och hantering av Kaspersky-program som du använder.

För att få tillgång till My Kaspersky-funktionerna behöver du ett konto.

På My Kaspersky kan du:

• Se information om prenumerationer och deras utgångsdatum
  • Lagra och synkronisera dina lösenord och annan personlig information på ett säkert sätt om du använder Kaspersky Password Manager.
  • Ladda ner köpta program.
  • Lär dig mer om nya produkter och speciella erbjudanden från Kaspersky.

Detaljerad information om hur du använder My Kaspersky finns i My Kaspersky-hjälpen.