Logga in på My Kaspersky genom att använda QR-koden

13 mars 2024

ID 190104

Om du redan har ett My Kaspersky-konto och använder Kaspersky Security Cloud för Windows på datorn kan du logga in på Kaspersky-appen genom att skanna din personliga QR-kod. I det här fallet överförs dina kontouppgifter automatiskt till den nya enheten.

Du kan logga in på My Kaspersky med en QR-kod på enheter som kör Android 7-14 och som har Google Play-tjänster installerade.

QR-koden skapas av My Kaspersky-tjänsterna och innehåller viktiga parametrar för autentisering. Skicka inte din QR-kod till någon eftersom det kan leda till dataläckage.

Så här får du en QR-kod