Överför VPN-inställningar till Kaspersky-appen

13 mars 2024

ID 225458

Nu kan du använda VPN i den uppgraderade allt-i-ett-appen – Kaspersky-appen för Android. Den här appen har allt du behöver för skydd och sekretess och den inkluderar alla andra funktioner i Kaspersky Security Cloud och Kaspersky VPN Secure Connection.

När du installerar Kaspersky-appen trycker du på VPN och följer instruktionerna på skärmen för att överföra dina VPN-inställningar.

När inställningarna har överförts kommer VPN att fungera via Kaspersky-appen. Samtidigt slutar VPN-funktionerna att fungera i Kaspersky Security Cloud och Kaspersky VPN Secure Connection och du kan ta bort dessa appar.

Den säkra anslutningen stängs av automatiskt medan VPN-inställningarna överförs till Kaspersky-appen.

Om du vill överföra VPN-inställningar bör båda apparna vara anslutna till samma My Kaspersky-konto. Om du har olika prenumerationer och vill använda dem samtidigt måste du kontakta kundtjänsten.

Du kan fortfarande ändra dig och använda Kaspersky VPN Secure Connection i stället för Kaspersky-appen. Inställningarna kan inte överföras tillbaka från Kaspersky-appen. Om du bestämmer dig för att fortsätta använda Kaspersky Security Cloud eller Kaspersky VPN Secure Connection måste du ställa in VPN-inställningarna manuellt.

Om prenumerationen

Om du har ett My Kaspersky-konto med Obegränsade prenumeration på Kaspersky VPN Secure Connection kan du logga in på det i Kaspersky-appen och använda den prenumerationen.

Om du använde en anonym prenumeration för Kaspersky VPN Secure Connection måste du ansluta till ditt My Kaspersky-konto. Det innebär att din prenumeration avanonymiseras.