Visa information om prenumerationen och dess giltighetstid

13 mars 2024

ID 61355

Du kan visa licensnyckeln, prenumerationsperioden och annan information om din prenumeration.

Det går att visa information om prenumerationen om du använder provversionen eller en prenumeration.

Kontrollera prenumerationsperioden och visa detaljer:

1. Öppna Kaspersky-appen.
  2. På det nedre flikfältet trycker du på Profil.
  3. I avsnittet med din prenumeration trycker du på informationsikon.

Ett fönster öppnas med prenumerationsinformation, inklusive licensnyckel och enhets-ID.

Om du ser en menyknapp-knapp i avsnittet med din prenumeration, kan du trycka på den och välja Information om prenumeration.