Kaspersky Internet Security 20

Uppgradera programmet

29 augusti 2019

ID 71677

Programmet uppdateras automatiskt. Om du har en giltig licens för Kaspersky Internet Security behöver du inte aktivera programmet: installationsguiden hämtar automatiskt information om licensen gällande aktuell version av Kaspersky Internet Security och använder den under installationen av den senaste versionen av Kaspersky Internet Security.

Programmet uppdateras automatiskt om du installerar en ny version av programmet över den tidigare.

Medan nedladdning av uppdateringen pågår, jämför programmet tidigare och nya versioner av Licensavtal för slutanvändare, Villkor för Kaspersky Security Network och Sammanställning gällande datahantering i marknadsföringssyfte. Om avtalen och/eller villkoren skiljer sig åt, ber programmet dig att läsa och godkänna dem på nytt.

Programmet kan uppgraderas om följande versioner av Kaspersky Internet Security installerats på din dator:

• Kaspersky Internet Security 2013
  • Kaspersky Internet Security 2014
  • Kaspersky Internet Security 2015
  • Kaspersky Internet Security 2016
  • Kaspersky Internet Security 2017
  • Kaspersky Internet Security 2018
  • Kaspersky Internet Security 2019

Begränsningar kring uppgradering från en tidigare version av programmet

Uppgradering från Kaspersky Internet Security har följande begränsningar:

• När en tidigare version av Kaspersky Internet Security uppgraderas ersätts följande programinställningar med standardinställningarna:
    • Kaspersky Internet Security visningsinställningar
    • Sökschema
    • Delta i Kaspersky Security Network
    • Skyddsnivå för File Anti-Virus
    • Skyddsnivå för E-post Anti-virus
    • Inställningar för skydd mot webbanonser
    • Uppdateringskällor
    • Lista över tillförlitliga webbadresser
    • Inställningar för URL-rådgivare
  • Efter en uppgradering från en tidigare version startar Kaspersky Internet Security automatiskt även om automatisk start av programmet har inaktiverats i inställningarna som har sparats. När operativsystemet startas om efteråt startar Kaspersky Internet Security inte automatiskt om automatisk start av programmet har inaktiverats i inställningarna som har sparats.

Vid uppdatering av Kaspersky Internet Security 2013, 2014 eller 2015 till en ny version är den gamla licensen inte alltid tillämplig. Detta beror på särskild licensiering i dessa programversioner. Vid uppdatering av Kaspersky Internet Security 2013, 2014 eller 2015 till en ny version kommer också den nya versionen av Kaspersky Internet Security att använda det nya programmets standardinställningar.