Kaspersky Internet Security

Registrering

1 april 2021

ID 96833

Visa alla | Dölj alla

E-postadress

Lösenord

Logga in

Glömt ditt lösenord?

Skapa konto

Bekräfta inloggning

När du går vidare till registrering på My Kaspersky-webbplatsen visar fönstret följande fält:

E-postadress

Lösenord

Region

Ditt förnamn

Ditt efternamn

Var köpte du programvaran?

Jag samtycker till att lämna ut min e-postadress till Kaspersky för att få personanpassade specialerbjudanden

Jag tillåter att AO Kaspersky Lab använder min e-postadress och mitt för- och efternamn för att kontakta mig via e-post gällande personliga specialerbjudanden, recensioner, undersökningar, påminnelser om att slutföra beställningar, relevanta nyheter och evenemang.

Skapa

Fältdesignen vid skapandet av ett konto har tagits fram av Kasperskys experter och kan komma att ändras.