Kaspersky Internet Security for Mac

Hindra program från att använda webbkameran

14 februari 2022

ID 112537

Program på din dator kan få tillgång till din webbkamera och ta ögonblicksbilder på din omgivning. Du kan blockera åtkomst till din webbkamera för att förhindra att något program använder den.

Obs! Åtkomsten kommer att blockeras för alla installerade program på din dator. Man kan inte blockera åtkomst till webbkameran för specifika program.

Viktigt: När Kaspersky Internet Security blockerar webbkameran måste du avblockera webbkameran för att kunna använda den.

Hindra program från att använda webbkameran