Kaspersky Internet Security for Mac

Aktivera och avaktivera tillägget Kaspersky Security för webbläsare i markerade webbläsare

14 februari 2022

ID 143843

Tillägget Kaspersky Security varnar dig om farliga webbplatser och erbjuder ett säkrare sätt att ange lösenord och känslig information online. Du kan också använda tillägget för att aktivera eller avaktivera komponenter av och funktioner i Kaspersky Internet Security. Tillägget är kompatibelt med Safari, Google Chrome och Firefox.

Som standard installeras tillägget Kaspersky Security i Safari. För att använda tillägget i denna webbläsare måste du aktivera det.

Obs! Du kan endast avinstallera Tillägget Kaspersky Security från Safari genom att avinstallera Kaspersky Internet Security.

Aktivera tillägget Kaspersky Security för Safari

Avaktivera tillägget Kaspersky Security för Safari

För att kunna använda Kaspersky Securitys webbläsartillägg i Google Chrome och Firefox måste du installera och aktivera tillägget för dessa webbläsare.

Installera och aktivera tillägget Kaspersky Security för Google Chrome/Firefox

För instruktioner om hantering av webbläsartillägg i Google Chrome/Firefox, se webbläsarens dokumentation.