Kaspersky Internet Security for Mac

Källor till information om programmet

14 februari 2022

ID 80831

Sidan för Kaspersky Internet Security på Kasperskys webbplats

På sidan Kaspersky Internet Security på Kasperskys webbplats hittar du allmän information om programmet, dess funktioner och egenskaper.

Kaspersky Internet Security i kunskapsdatabasen

Kunskapsdatabasen är ett avsnitt i webbplatsen för Kasperskys tekniska support.

sidan för Kaspersky Internet Security i kunskapsdatabasen kan du läsa artiklar som ger användbar information, rekommendationer och få svar på vanliga frågor om hur man köper, installerar och använder programmet.

Artiklar i kunskapsdatabasen kan ge svar på frågor som rör både Kaspersky Internet Security och andra program från Kaspersky. Artiklar i kunskapsdatabasen kan också innehålla nyheter om teknisk support.

Gå till kunskapsdatabasen i hjälpens listmeny

Diskutera Kasperskys program på vårt community

Om du har en fråga som inte kräver ett omedelbart svar kan du diskutera den med Kasperskys experter och andra användare på vårt community.

På vårt community kan du läsa aktuella diskussioner, skriva kommentarer och skapa nya diskussioner.

Gå till vårt community från hjälpens listmeny

Obs! En internetuppkoppling krävs för att öppna webbplatsresurser.

Om du inte kan hitta en lösning på ditt problem ber vi dig kontakta teknisk support.