Synkronisera data mellan enheter

28 november 2023

ID 151303

Programmet skickar automatiskt dessa data till lagring i molnet när du lägger till data i valvet på en enhet. Sedan skickas uppgifterna från molnlagringen till dina andra enheter som har Kaspersky Password Manager installerat och som är anslutna till My Kaspersky under samma My Kaspersky-konto. Genom att hålla dina data uppdaterade och överensstämmande på alla dina enheter kan du återställa dina data om du byter ut eller förlorar en enhet.

Valvet bör skapas i Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare.

Datasynkroniseringens förlopp visas i fönstret synkronisera.

För att synkronisera data mellan enheter måste du ansluta till My Kaspersky.

Synkronisera data manuellt