Om du glömmer huvudlösenordet

28 november 2023

ID 151310

Av säkerhetsskäl lagrar inte Kaspersky Password Manager huvudlösenordet på någon av dina enheter eller i molnlagringen. Vi rekommenderar att du memorerar huvudlösenordet eller skriver ner det och förvarar det på en säker plats, då det inte kan återställas eller hämtas igen om du glömmer bort det.

Om du glömmer huvudlösenordet kan du inte längre få åtkomst till dina data. I sådant fall måste du skapa ett nytt valv och skydda det med ett nytt huvudlösenord. Du kan då lägga till nya data i valvet.

Skapa ett nytt datavalv som skyddas av ett nytt huvudlösenord