Kopiera data från en adress

28 november 2023

ID 153918

1. Du låser upp valvet genom att ange huvudlösenordet och trycka på Lås upp.

Om din enhet kör Android 6.0 eller senare, stöder fingeravtrycksautentisering och fingeravtrycksautentisering är aktiverad i appinställningarna kan du använda den för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

2. I appens huvudfönster trycker du på eller drar skärmen till höger.

Fältet för snabbåtkomst visas till vänster.

3. Tryck på Adresser i snabbåtkomstfältet.
  4. I fönstret Adresser, expandera en adresspost vars data du vill kopiera.
  5. Tryck på Öppna.

Fönstret adress öppnas.

6. Tryck på bredvid ett fält för att kopiera det.

Kaspersky Password Manager håller kopierad data i urklipp under en tidsperiod som anges i inställningarna för Kaspersky Password Manager.