Använda fingeravtrycksautentisering

28 november 2023

ID 153922

Om din enhet kör Android 6.0 eller senare, stöder fingeravtrycksautentisering och fingeravtrycksautentisering är aktiverad i appinställningarna kan du använda den för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

Om en enhet som kör Androids operativsystem har modifierad firmware kan användning av fingeravtrycksautentisering med Kaspersky Password Manager vara osäkert. Funktionen fingeravtrycksautentisering är inaktiverad i Kaspersky Password Manager på vissa enheter. Kasperskys specialister anser att åtkomst med fingeravtryck till appen kan göra den osäker på dessa enheter.

Använda fingeravtrycksautentisering

Få mer information om konfiguration och att använda fingeravtrycksautentisering i Android Help.