Uppdatera appen till version 9.2 eller senare

28 november 2023

ID 179046

Du måste uppdatera appen till version 9.2 eller senare på alla enheter som är anslutna till samma My Kaspersky-konto för korrekt datasynkronisering på enheterna och molnlagringen.

Posttyperna och postfälten som går att använda kan variera mellan olika versioner av Kaspersky Password Manager. Dokumentkategorisering är till exempel tillgängligt på stationära datorer med macOS och Windows, men finns inte på mobila enheter. När du uppdaterar till Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare blir databasen mer flexibel. Den här förbättringen gör det möjligt att ansluta olika appversioner till ett My Kaspersky-konto så att det går att använda samma databas med olika appversioner på dina enheter.

Om enheter med olika versioner av Kaspersky Password Manager 9.2 eller senare är anslutna till samma My Kaspersky-konto är kanske en del poster eller postfält i valvet inte tillgängliga i följande fall:

• Du har lagt till en införd post av nyare slag som inte stöds i en tidigare appversion.

Nya poster är endast tillgängliga på enheter med de senaste versionerna av appen. På enheter med tidigare versioner visar appen antalet nya poster som inte kan visas. När du använder en tidigare version av appen och du växlar till gratisversionen går det att välja att använda alla eller inga av dessa poster i gratisversionen.

• Du har fyllt i ett nytt fält som inte stöds i en tidigare appversion.

Nya fälttyper finns endast tillgängliga på enheter med den senaste appversionen. Om du har poster med nya fälttyper varnar tidigare appversioner att en del data i dessa poster inte går att visa korrekt.

• En del posttyper stöds inte längre i den senaste appversionen.

Kaspersky Password Manager betecknar sådana införda poster som äldre. Du kan endast synkronisera äldre poster mellan enheter med tidigare versioner av appen. När du uppdaterar appen sparar Kaspersky Password Manager alla data i sådana poster. När du växlar till appens gratisversion visas äldre poster som aktiva och väljs automatiskt för användning i gratisversionen. Äldre poster räknas inte mot begränsningarna i gratisversionen.

• En del fält stöds inte längre i den senaste appversionen.

Kaspersky Password Manager betecknar sådana fält som indragna. Indragna fält synkroniseras mellan enheter med den senaste appversionen och mellan tidigare appversioner. Det går endast att redigera indragna fält i tidigare appversioner.