Om tvåstegsverifiering

28 november 2023

ID 179815

Tvåstegsverifiering är kanske inte tillgängligt i din region. Mer information finns i Hjälp för My Kaspersky.

Tvåstegsverifiering förhindrar att obehöriga loggar in på ditt My Kaspersky-konto även om de känner till ditt lösenord. För att verifiera din identitet får du en unik säkerhetskod på något av följande sätt:

• Via ett SMS. Vi använder telefonnumret du sparar i My Kaspersky. Det här innebär att både ditt lösenord och telefonnummer krävs för att logga in på kontot.
  • Via en autentiseringsapp. Du måste först ställa in tvåstegsverifiering via ditt telefonnummer för att funktionen för autentiseringsappen ska vara tillgänglig.

Det går att aktivera tvåstegsverifiering i My Kaspersky. Om du byter telefonnummer går det att uppdatera det i My Kaspersky. Om du redan loggar in på kontot på en enhet ändras inget. Mer information finns i Hjälp för My Kaspersky.

Säkerhetskoden gäller under en kort tid. Begär en ny säkerhetskod om den upphör att gälla.

Gör följande om du inte har fått ett sms-meddelande med en säkerhetskod