Om licensavtal för slutanvändare

28 november 2023

ID 73374

Licensavtalet för slutanvändare (Licensavtal) är ett bindande avtal mellan dig och AO Kaspersky Lab som består av de villkor enligt vilka du får använda appen.

Läs noga igenom licensavtalet innan du börjar använda appen.

Genom att installera Kaspersky Password Manager bekräftar du att du förstår och godkänner villkoren i licensavtalet. Om du inte godkänner villkoren i licensavtalet avbryter du installationen av Kaspersky Password Manager och använder inte appen.