Byt till gratisversionen

28 november 2023

ID 151307

När din prenumeration har gått ut kan du byta till gratisversionen.

Du kan hålla ett obegränsat antal poster i gratisversionen. Om du har fler poster än vad gratisversionen tillåter uppmanar appen dig att välja vilka poster som du vill behålla i gratisversionen. Övriga poster sparas som inaktiva och är endast tillgängliga för visning.

Det går att skjuta upp valet i en månad efter att prenumerationen upphör att gälla. Efter den tiden måste du välja att fortsätta använda appen.

Vi rekommenderar att du laddar ned bilderna och PDF-filerna från molnlagringen till det lokala valvet innan du byter till gratisversionen. Annars raderas de inaktiva dokumenten från molnlagringen och går inte att använda i appen.

När du har uppdaterat Kaspersky Password Manager till version 9.2 eller senare har du kanske äldre poster och nyare poster i valvet.

Äldre poster räknas inte mot begränsningarna i gratisversionen. Äldre poster visas som aktiva och väljs automatiskt för användning i gratisversionen.

Du kan välja att använda alla eller inga av de nya posterna i gratisversionen. Om du har fler poster av ny typ i ditt valv än vad som är tillåtet i gratisversionen, kan du byta Kaspersky Password Manager till gratisversionen endast på en enhet med den senaste versionen av appen installerad.

Om du har färre aktiva poster än vad som är tillåtet med gratisversionen, kan du aktivera inaktiva poster.

Välj data att använda med gratisversionen