Anmärkningar gällande varumärken

28 november 2023

ID 151311

Registrerade varumärken och tjänstemärken är respektive innehavares egendom.

Amazon och AWS är varumärken som tillhör Amazon.com, Inc. eller dess partnerbolag.

App Store, Apple, Face ID, iCloud, iPad, iPadOS, iPhone, macOS, Safari och Touch ID är varumärken som tillhör Apple Inc.

IOS är ett registrerat varumärke som tillhör Cisco Systems, Inc. och/eller dess dotterbolag i USA och vissa andra länder.

Android, Chrome, Firebase, Google, Google+, Google Analytics, Google Chrome, Google Play, Gmail och YouTube är varumärken som tillhör Google, LLC.

LinkedIn är ett registrerat varumärke som tillhör LinkedIn Corporation och dess partners i USA och/eller andra länder.

Microsoft och Windows är varumärken som tillhör Microsofts företagsgrupp.

Java och JavaScript är registrerade varumärken som tillhör Oracle och/eller dess partners.