Installera appen

28 november 2023

ID 153894

1. Gå till App Store.
  2. Hitta Kaspersky Password Manager genom att trycka på Sök, skriva in appnamnet i sökrutan och trycka på Hitta.
  3. Välj Kaspersky Password Manager i sökresultaten.

Appsidan öppnas.

4. På appsidan trycker du på Ladda ner och trycker sedan på Installera.
  5. Om det behövs, ange ditt Apple ID-lösenord.

Installationen av appen börjar.

Se de relevanta användarguiderna för dina enheter för mer information om att använda App Store och installera appar.

Du kan också installera Kaspersky Password Manager på din enhet med hjälp av en QR-kod du genererat i My Kaspersky eller i en skrivbordsversion av Kaspersky Password Manager.