Kom igång med Kaspersky Password Manager

28 november 2023

ID 153898

1. Starta Kaspersky Password Manager på din mobila enhet.

Välkomstfönstret för Kaspersky Password Manager öppnas.

2. Svep skärmen åt höger om du vill se information om appens huvudfunktioner i denna version.
  3. Tryck på Nästa.

Fönstret Villkor öppnas.

4. Tryck på Läs under kryssrutan Licensavtal för slutanvändare för att läsa villkoren i Licensavtalet för slutanvändare.
  5. Tryck på Läs under kryssrutan Sekretesspolicy för produkter och tjänster för att läsa Sekretesspolicy för produkter och tjänster, som beskriver hur data hanteras.
  6. Gör något av följande:
    • Om du inte samtycker med villkoren i Licensavtalet för slutanvändare och Sekretesspolicyn för produkter och tjänster avbryter du appkonfigurationen och slutar att använda appen.
    • Om du samtycker till villkoren i Licensavtalet för slutanvändare och Sekretesspolicyn för produkter och tjänster, bekräfta ditt samtycke genom att markera de lämpliga kryssrutorna och tryck på Bekräfta.

Knappen Bekräfta blir endast tillgänglig om du bekräftar att du har läst, förstått och accepterat villkoren i både Licensavtalet för slutanvändare och Sekretesspolicyn för produkter och tjänster.

Fönstret Logga in på My Kaspersky öppnas.

7. Logga in på My Kaspersky:
    • Om du redan har ett My Kaspersky-konto anger du dina inloggningsuppgifter och trycker på Logga in.

Om du har installerat Kaspersky Password Manager på din enhet med hjälp av en QR-kod kan du ansluta till My Kaspersky automatiskt.

Om en annan Kaspersky-app på din enhet är ansluten till My Kaspersky, kan Kaspersky Password Manager uppmana dig att logga in på My Kaspersky med samma konto.

Genom att trycka på Logga in, bekräftar du att du har läst, förstått och accepterat villkoren i uttalandet om databehandling i syfte att använda webbportalen (webbportalsuttalande).

Om du matade in fel lösenord flera gånger på rad under en kort tid kommer du att behöva mata in några tecken från en bild för att bli godkänd av vår säkerhetskontroll.

Om du har aktiverat tvåstegsverifiering för ditt My Kaspersky-konto kommer du att behöva mata in en kod som du fick via SMS-meddelande eller som genererats av en autentiseringsapp.

• Om du inte har ett My Kaspersky-konto trycker du på Skapa konto och slutför registreringen. Ett meddelande med en aktiveringslänk skickas till den e-postadress som du angav. Tryck på länken för att acceptera din registrering.
    • Om du vill ansluta till My Kaspersky med ditt Google-, Facebook- eller Apple-konto, klickar du på motsvarande knapp och följer instruktionerna. Mer information finns i Hjälp för My Kaspersky. Om du inte har ett My Kaspersky-konto än, uppmanar programmet dig att registrera dig på My Kaspersky.

Tillgängligheten av alternativ för att logga in med Apple, Google eller Facebook beror på din region. Mer information om begränsningar i Ryssland finns i den här artikeln (endast tillgängligt på engelska och ryska).

Din mobila enhet är ansluten till My Kaspersky.

8. Du kan hoppa över att logga in på My Kaspersky, men då blir appens funktioner begränsade. Du kommer inte åt data via My Kaspersky, skaffa en prenumeration eller synkronisera data mellan enheter.
    Du kan logga in på My Kaspersky senare, när som helst.
  9. I fönstret Juridiskt, läs villkoren för Policy om databehandling i marknadsföringssyfte som krävs av Kaspersky för att göra erbjudanden mer fördelaktiga för dig.
  10. Gör något av följande:
    • Om du accepterar villkoren i Policy om databehandling i marknadsföringssyfte, tryck på Acceptera. I meddelandet som visas, tryck på Bekräfta.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke i appinställningarna.

• För att acceptera villkoren i meddelandet senare, tryck på Hoppa över.
  11. Tryck på Klar.
  12. Kaspersky Password Manager uppmanar dig till att:
    • Skapa ett huvudlösenord för valvet, om det är första gången du använder appen.
    • Ange ditt huvudlösenord om du använt appen tidigare.
  13. Visa ledtrådar om att använda Kaspersky Password Manager i Safari och hur man slår på apptillägget i preferenserna för Safari.
  14. Tryck på Nästa.
  15. Om du har accepterat Policyn om databehandling i marknadsföringssyfte och du vill få aviseringar om nya funktioner och användbara uppdateringar, trycker du i fönstret Håll dig uppdateradJa.

Du kan även när som helst aktivera aviseringar från Kaspersky Password Manager i app- och enhetsinställningarna. Villkoren i Policy om databehandling i marknadsföringssyfte måste accepteras.

16. I varningen som visas, bekräfta att du vill få aviseringar från appen genom att trycka på Tillåt.

Kaspersky Password Manager är redo att användas på din mobila enhet.