Lägg till ett bankkort

28 november 2023

ID 153909

1. Du låser upp valvet genom att ange huvudlösenordet och trycka på Lås upp.

Om din enhet stöder Touch ID/Face ID och Touch ID/Face ID är aktiverat i appinställningar kan du använda det för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

2. Tryck på eller dra skärmen till höger i appens huvudfönster.

Fältet för snabbåtkomst visas till vänster.

3. Tryck på Bankkort > i snabbåtkomstfältet.

Fönstret Bankkort öppnas.

4. I avsnittet Bankkort anger du ett namn för posten (du kan exempelvis använda namnet på banken som utfärdade kortet).
  5. I avsnittet primära uppgifter fyller du i fälten som relaterar till ditt bankkort: kortnummer, kortinnehavare, kortets utgångsdatum, CVC2/CVV2-kod och PIN. Om fältet innehåller viktig finansiell information döljer Kaspersky Password Manager dem och visar istället prickar. För att visa denna information, tryck på . Istället för att ange kortnumret manuellt kan du skanna det genom att trycka på .
  6. Fyll i de valfria fälten i avsnittet tillägg.
  7. Vid behov kan du lägga till en kommentar i avsnittet kommentar.
  8. Tryck på Spara.

Posten för bankkortet visas i fönstret Bankkort. Om du vill öppna informationen om bankkortet trycker du på Öppna.