Logga in på och logga ut från My Kaspersky

28 november 2023

ID 153923

För att synkronisera data mellan enheter, köpa prenumerationen och hantera ditt valv online, måste du ansluta till My Kaspersky med ett My Kaspersky-konto. Om du har använt ett annat Kaspersky-program, till exempel Kaspersky Password Manager för en annan enhet eller Kaspersky Security Cloud, har du antagligen ett My Kaspersky-konto. Använd det för att logga in. Om du inte har ett konto, skapa ett.

Så snart du ansluter enheten till My Kaspersky, börjar data synkroniseras över enheterna som har Kaspersky Password Manager installerat och är länkade till samma My Kaspersky-konto.

Om du ansluter till ett My Kaspersky-konto som redan har en molnlagring, uppmanar Kaspersky Password Manager dig att slå samman data eller ersätta data i molnlagret med data från enheten.

Logga in på My Kaspersky

Om du vill ansluta till ett annat My Kaspersky-konto måste du logga ut från My Kaspersky och logga in igen med ett annat konto.

Innan du loggar ut, se till att alla de data du kan behöva laddas ner. När du loggar ut har du endast åtkomst till de data som finns lagrade på enheten. Utan att ansluta appen till My Kaspersky kan du inte använda prenumerationen, synkronisera data mellan enheter eller komma åt data online.

Logga ut från My Kaspersky i appinställningarna

Logga ut från My Kaspersky på My Kaspersky