Lägg till ett webbplatskonto

28 november 2023

ID 154025

Lägga till ett webbplatskonto från fönstret Kaspersky Password Manager

Lägg till ett webbplatskonto från ett webbläsarfönster

Du kan skapa ett starkt lösenord för ett webbplatskonto medan du lägger till det från Kaspersky Password Manager-fönstret eller i ett webbläsarfönster.

Generera ett starkt lösenord medan du lägger till ett webbplatskonto

Du kan spara flera konton för att logga in på samma webbplats. När du besöker en webbplats uppmanar Kaspersky Password Manager dig att välja ett konto från listan över tillgängliga konton som du vill använda för att logga in. Om du loggar in på en webbplats som lagts till i Kaspersky Password Manager med en inloggning som inte redan har lagts till i Kaspersky Password Manager, känner appen automatsikt igen inloggningen som en ny och uppmanar dig att lägga till ett till konto för webbplatsen. Om du loggar in på en webbplats med en befintlig inloggning men med ett nytt lösenord uppmanar Kaspersky Password Manager dig att spara det nya lösenordet för det befintliga kontot.