Kopiera data från ett webbplatskonto

28 november 2023

ID 154028

1. Du låser upp valvet genom att ange huvudlösenordet och trycka på Lås upp.

Om din enhet stöder Touch ID/Face ID och Touch ID/Face ID är aktiverat i appinställningar kan du använda det för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

2. Tryck på eller dra skärmen till höger i appens huvudfönster.

Fältet för snabbåtkomst visas till vänster.

3. Tryck på Webbplatser i snabbåtkomstfältet.
  4. I fönstret Webbplatser expanderar du en webbplatspost vars data du vill kopiera.
    • Om du vill kopiera ett särskilt fält, tryck på bredvid det.
    • Om du vill kopiera alla data sparade i posten trycker du på > Kopiera alla.

Kaspersky Password Manager kopierar följande data till urklipp:

• Namnet på webbplatsposten
      • Webbplatsadressen
      • För varje konto som läggs till posten, namnet på kontot, inloggning, lösenord och kommentar

Kaspersky Password Manager håller kopierad data i urklipp under en tidsperiod som anges i inställningarna för Kaspersky Password Manager.