Datakonvertering vid uppdatering av appen till version 9.0 eller senare från tidigare versioner

28 november 2023

ID 154394

Om du vill uppdatera till Kaspersky Password Manager 9.0 eller senare från tidigare versioner, förblir dina webbkonton, appkonton och anteckningar oförändrade. Dina identiteter konverteras till posterna bankkort, adress och anteckningar. Om en identitet innehåller ett bankkort utan nummer, fyller Kaspersky Password Manager i det med nollor. Kaspersky Password Manager sparar identitetsfält som innehåller andra uppgifter än bankkort- eller adressuppgifter (till exempel personlig information, ekonomisk information eller affärsinformation) som nya anteckningar.

Från och med Kaspersky Password Manager 9.0 är appen inte längre kompatibel med tidigare appversioner.

I Kaspersky Password Manager 9.0 eller senare konverteras dina data permanent till det nya formatet. Om du har en tidigare version av Kaspersky Password Manager på andra enheter som är anslutna till samma My Kaspersky-konto måste du uppdatera appen till version 9.0 eller senare för att synkronisera data över dina enheter och din molnlagring. Alternativt kan du skapa ett nytt My Kaspersky-konto att använda med tidigare versioner för appen.

Se även

Uppdatera appen till version 9.2 eller senare