Lägg till poster till Favoriter

28 november 2023

ID 157014

1. Du låser upp valvet genom att ange huvudlösenordet och trycka på Lås upp.

Om din enhet stöder Touch ID/Face ID och Touch ID/Face ID är aktiverat i appinställningar kan du använda det för att låsa upp ditt valv istället för att ange huvudlösenordet.

2. Tryck på eller dra skärmen till höger i appens huvudfönster.

Fältet för snabbåtkomst visas till vänster.

3. Tryck på Alla poster i snabbåtkomstfältet eller på avsnittet som innehåller en post som du vill lägga till i favoriter.

Fönstret Alla poster eller ett fönster med poster för den valda typen öppnas.

4. Välj den post du vill lägga till i Favoriter.
  5. Tryck på > Lägg till under Favoriter.

Kaspersky Password Manager lägger till posten i dina Favoriter. Du kan visa alla poster som lagts till i Favoriter genom att trycka på Favoriter i fältet för snabbsökning.