Om betaversionen

28 november 2023

ID 174255

Betaversioner är inte avsedda att användas i USA.

Vi vill gärna veta mer om dina erfarenheter när du använder de nya funktionerna i våra mobila produkter och bjuder in dig till att bli betatestare. Betaversionen innehåller nya funktioner som du får prova innan de släpps officiellt.

Tänk på att betaversioner kan vara mindre stabila än de slutgiltiga versioner som senare släpps offentligt. Du kan stöta på problem såsom appkrascher, funktioner som inte fungerar ordentligt eller ej tillgängliga tjänster.

Betaversionen är kostnadsfri. Appens funktioner kan dock vara begränsade (köp är till exempel inte tillgängliga). Läs noggrant alla villkor för betaversionen i slutanvändaravtalet.

Du får endast använda appen i enlighet med den funktionalitet som ges av den installerade appversionen. Det orangefärgade märket bredvid appikonen visar att du använder betaversionen av appen.

Läs avsnittet ”Beta och prenumerationer” noggrant innan du börjar betatesta appen.

Delta i betatestning

Skicka feedback

Avbryt betatestning