Beta och prenumerationer

28 november 2023

ID 174256

Vi rekommenderar att du registrerar ett särskilt My Kaspersky-konto endast för betatestning.

Om du redan har köpt en prenumeration ska du inte lägga till aktiveringskoder i My Kaspersky-kontot som endast används för betatestning. Annars aktiverar appen automatiskt prenumerationen och prenumerationen börjar gå ut. Se hur du kontrollerar prenumerationer på My Kaspersky i My Kaspersky-hjälpen.

Om du redan använder prenumerationen kan du använda prenumerationsfunktioner i betaversionen under samma prenumeration. Prenumerationstiden utökas dock inte med tiden du betatestar.