Ta bort My Kaspersky-kontot

28 november 2023

ID 226308

Du kan ta bort My Kaspersky-kontot och all tillhörande information. När kontot har tagits bort skickar vi ett meddelande med information om anslutna program och angivna aktiveringskoder till din e-postadress.

Åtgärden tar bort ditt konto och alla tillhörande personliga uppgifter och betalningsuppgifter från My Kasperskys webbplats. Åtgärden kan inte ångras. Den tar bort information om beställningshistorik, anslutna enheter, prenumerationer, använda lösningar och automatisk prenumerationsförnyelse. Automatiska förnyelser stängs av.

Ta bort My Kaspersky-kontot