Importera lösenord på iOS

28 november 2023

ID 237347

För närvarande går det inte att direkt importera lösenord från andra lösenordshanterare till Kaspersky Password Manager på iOS-enheter, men du kan kringgå den här begränsningen. Du kan till exempel importera data till Kaspersky Password Manager på en Android-, Mac- eller Windows-enhet och sedan synkronisera den här datan med iOS-appen. Kaspersky Password Manager som är installerat på alla enheter måste vara anslutet till samma My Kaspersky-konto. Mer information finns i Synkronisera data mellan enheter.

Kopiera lösenord från Apple Keychain

Kopiera dina lösenord från avsnittet Lösenord i enhetsinställningarna och lägg till dem i Kaspersky Password Manager.

Importera från webbläsarnas lösenordshanterare

För närvarande går det inte att importera lösenord från webbläsarnas lösenordshanterare till Kaspersky Password Manager direkt, men du kan kringgå den här begränsningen:

Importera från andra lösenordshanterare

För närvarande går det inte att importera lösenord från andra lösenordshanterare till Kaspersky Password Manager direkt, men du kan kringgå den här begränsningen med hjälp av skrivbordsversionen av Kaspersky Password Manager. Mer information om hur du går tillväga:

Se även

Synkronisera data mellan enheter