Tillägg för Kaspersky Password Manager

22 november 2023

ID 100253

Med tillägget för Kaspersky Password Manager kan du hantera dina webbplatskonton från webbläsaren.

Du kan öppna tilläggsmenyn genom att klicka på  i webbläsarens verktygsfält.

Från tilläggsmenyn kan du:

• Sök efter data i valvet.
  • Gå till webbplatser som lagts till i Favoriter.
  • Öppna poster som lagts till i Favoriter.
  • Visa nyligen besökta webbplatser och nyligen använda webbkonton.
  • Se konton som du kan logga in med på webbplatser.
  • Visa bankkort och adresser.
  • Öppna lösenordsgeneratorn.
  • Öppna programmets huvudfönster.
  • Blockera eller avblockera åtkomst till dina data.

I Kaspersky Password Manager-tillägget för Safari kan du också lägga till och redigera webbplats-, bankkort- och adressposter genom att öppna programfönstret. Dessutom kan du kopiera data (till exempel inloggningar och lösenord) lagrade i programmet.

Om valvet är låst har du inte åtkomst till dina data. Det innebär att tilläggsmenyn endast visar ett fält för inmatning av huvudlösenordet och knappen Lås upp.