Fönstret för programinställningar

22 november 2023

ID 100304

Öppna fönstret för programinställningar

Fönstret för programinställningar innehåller följande flikar:

• Allmänt. Använd den här fliken för att ställa in programmets allmänna inställningar. Till exempel kan du konfigurera automatisk låsningstid, tiden för rensning av Urklipp, påminnelser om prenumerationens utgångsdatum och ändra huvudlösenord.
  • Webbläsare. Använd den här fliken för att se vilka webbläsare som har tillägget Kaspersky Password Manager aktiverat och för att öppna Safari-inställningar, Chrome Web Store, eller Tilläggshanteraren för att installera tillägget. Du kan välja om du vill att Kaspersky Password Manager ska automatiskt spara dina användarnamn, lösenord, adresser och bankkortsuppgifter när du fyller i ett onlineformulär på internet.
  • Autofyll. Använd den här fliken för att låta Kaspersky Password Manager autofylla autentiseringsuppgifter i program och Safari med Autofyll lösenord.

Knappen öppnar Kaspersky Password Managers hjälpavsnitt som beskriver det aktiva programfönstret. Du kan också visa ett hjälpavsnitt för det aktiva programfönstret genom att välja Öppna hjälp för detta fönster i menyn Hjälp.