Starta programmet för första gången

22 november 2023

ID 100416

När du startar Kaspersky Password Manager på din dator för första gången uppmanar programmet dig att:

• Godkänna villkoren som krävs för den första installationen och användningen av Kaspersky Password Manager.
  • Anslut till My Kaspersky med hjälp av ditt My Kaspersky-konto.

Viktigt: Internetåtkomst krävs för att ansluta till My Kaspersky. Du kan inte använda Kaspersky Password Manager utan att ansluta till My Kaspersky.

• Installera webbläsartilläggen för Kaspersky Password Manager.
  • Skapa ett huvudlösenord.

Starta Kaspersky Password Manager för första gången

Se även

Öppna och avsluta programmet

Ansluta till My Kaspersky