Om licensen

22 november 2023

ID 100433

Din licens ger dig rätt att använda programmet, vilket har beviljats enligt licensavtalet för slutanvändare.

En licens gör att du kan:

• Använda programmet på en eller flera enheter.
  • Få hjälp av kundtjänst.
  • Få uppdateringar.

Kaspersky Password Manager kan användas med eller utan prenumeration:

• Gratisversionen av programmet distribueras kostnadsfritt och kan användas under obegränsad tid. Om du använder gratisversionen av Kaspersky Password Manager, är den mängd data du kan lagra i valvet begränsad. Du kan köpa en prenumeration för att lägga till mer data i valvet och använda Kaspersky Password Manager utan begränsningar.
  • Om du köper en prenumeration på Kaspersky Password Manager kan du lägga till fler poster i valvet. Prenumerationer på Kaspersky Password Manager är tidsbegränsade.

När din prenumeration på Kaspersky Password Manager går ut kan du antingen förnya den eller växla till gratisprenumerationen. Om du växlar till gratisversionen och har fler poster än vad som tillåts i gratisprenumerationen, måste du välja vilka poster som ska behållas. Alla andra data förblir i valvet men kommer inte att kunna användas.

När prenumerationen på Kaspersky Password Manager går ut kan du bli erbjuden en respitperiod under vilken du kan fortsätta att använda programmet utan begränsningar. Om du inte förnyar din prenumeration innan respitperioden är slut växlar programmet till gratisversionen. Köp en ny prenumeration om du vill använda Kaspersky Password Manager utan begränsningar igen.

Se även

Byt till gratisversion

Skaffa en prenumeration