Importera data

22 november 2023

ID 135361

Viktigt: Importen är endast tillgänglig för Kaspersky Password Manager version 9.2 eller senare.

Om du förvarar alla dina lösenord i ett enda betrott program effektiviserar det inloggningen på webbplatser och till program samt att fylla i online-formulär.

Kaspersky Password Manager har stöd för import av lösenord från de senaste versionerna av följande program som var tillgängliga när Kaspersky Password Manager släpptes: LastPass, KeePass, Dashlane, 1Password och Norton Identity Safe 2014 (inkluderas i den senaste versionen av Norton Security).

Viktigt: Du kan endast importera konton från en CSV-fil. Se till att välja detta format när du exporterar data från andra program.

Importera lösenord från en CSV-fil

För webbplatser som redan finns i ditt valv läggs konton med nya inloggningar till listan över befintliga konton. Konton som har ett matchande användarnamn i valvet importeras inte även om deras lösenord skiljer sig åt.

För webbplatser som ännu inte finns i Kaspersky Password Manager beror importbeteendet på din programversion. Om du har en prenumeration på Kaspersky Password Manager, importeras de som aktiva och läggs till i listan över befintliga webbplatser. I gratisversionen importeras de som inaktiva. Inaktiva webbplatser visas i programmets huvudfönster nedanför aktiva webbplatser. Du kan aktivera importerade webbplatser manuellt tills du når upp till gratisversionens begränsning.

Aktivera en webbplats