Skaffa en prenumeration

22 november 2023

ID 140973

Med gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du lägga till och använda ett begränsat antal poster. För att kunna använda programmet utan begränsningar måste du ha en giltig prenumeration.

Om du använder gratisversionen av Kaspersky Password Manager kan du köpa en prenumeration.

Om din prenumeration på Kaspersky Password Manager precis har gått ut eller är på väg att gå ut kan du förnya din prenumeration.

Om du använder Kaspersky Password Manager under en prenumeration eller prenumeration på ett annat Kaspersky-program, kan du byta till en prenumeration för Kaspersky Password Manager när din aktuella prenumeration går ut.

Skaffa en prenumeration

Du kan även köpa en prenumeration på Kaspersky Password Manager på My Kaspersky eller på Kasperskys webbplats:

• Om du köper en prenumeration på My Kaspersky, kommer prenumerationen att aktiveras automatiskt när du slutför ett köp.
  • Om du köper prenumerationen på Kasperskys webbplats, kommer du att få en aktiveringskod i ett e-postmeddelande som skickas till angiven e-postadress. För att aktivera prenumerationen kommer du att behöva skriva in din aktiveringskod i ditt My Kaspersky-konto och ansluta Kaspersky Password Manager till My Kaspersky. För detaljerad information om du hur du lägger till din aktiveringskod till ditt My Kaspersky-konto manuellt, se My Kaspersky Hjälp.

Flera program kan dela en prenumeration med Kaspersky Password Manager. Dina prenumerationer ansluts till ditt My Kaspersky-konto. Om ditt My Kaspersky-konto redan har en prenumeration som är giltig för Kaspersky Password Manager känner programmet igen den prenumerationen när du ansluter programmet till My Kaspersky.

Följande program kan dela en aktiveringskod med Kaspersky Password Manager:

• Kaspersky Total Security (undantaget testprenumerationer)
  • Kaspersky Small Office Security (undantaget testprenumeration)
  • Kaspersky Security Cloud
  • Kaspersky (om du har en prenumeration på Kaspersky Plus eller Kaspersky Premium)

Om du ansluter Kaspersky Password Manager till ett My Kaspersky-konto med en prenumeration för en av dessa program, kan du använda Kaspersky Password Manager utan begränsningar.

Se även

Byt till gratisversion