Tillägg till Kaspersky Password Manager

11 oktober 2023

ID 86788

Kaspersky Password Manager gör det möjligt att installera tillägg för dina webbläsare för att kunna automatisera ifyllning av onlineformulär. Om Kaspersky Password Manager-tillägget har installerats, visas nyckelikonen i webbläsarens verktygsfält. Kaspersky Password Manager upptäcker onlineformulär på webbplatser och visar nyckelikonen bredvid fälten där tillägget kan utföra åtgärder.

Full funktionslista för tillägg

Om du installerar Kaspersky Password Manager-tillägg sparar denna information när du fyller i onlineformulär och nästa gång du besöker webbplatsen fyller den i dessa automatiskt. Du kan aktivera automatiskt sparande och automatisk ifyllning av lösenord, adresser och bankkort. Klicka på programikonen , ikonen öppnar tilläggsmenyn.

Från tilläggsmenyn kan du:

• Söka efter data i valvet.
  • Redigera bankkort och adresser genom att öppna posten i programfönstret.
  • Gå till webbplatser som lagts till i Favoriter.
  • Öppna poster som lagts till i Favoriter.
  • Visa nyligen besökta webbplatser och nyligen använda webbkonton.
  • Visa konton för inloggning till webbplatser.
  • Visa bankkort och adresser.
  • Öppna lösenordsgenerator.
  • Öppna programmets huvudfönster.
  • Blockera eller avblockera åtkomst till dina data.
  • Skicka feedback till Kaspersky.

Begränsning av tilläggets funktionalitet

För webbläsaren Microsoft Edge kan du installera Kaspersky Password Manager-tillägget utan att ha programmet installerat på datorn. Installation för andra webbläsare stöds inte.

Om du installerar Kaspersky Password Manager-tillägget för Microsoft Edge men inte installerar programmet på din dator, kommer tilläggets funktionalitet vara begränsat. Exempelvis kan du endast använda lösenordsgeneratorn men du kan inte automatiskt spara och fylla i dina lösenord tills du installerat Kaspersky Password Manager-programmet.