Vad är nytt

27 mars 2024

ID 256490

Expandera alla | Dölj alla

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

Nya funktioner

• Kaspersky Password Manager visar nu nyligen komprometterade lösenord, och du kan sortera dina lösenord efter det datum de komprometterades.
  • Webbläsartillägget kan nu användas för att redigera eller skapa en post.

Förbättringar

• Förbättrade användargränssnittet i avsnittet ”Lösenordskontroll”.

Korrigeringar av fel

• Vi har snabbat upp webbläsartilläggen på webbsidor med Shadow DOM.
  • Andra mindre korrigeringar och förbättringar relaterade till stabilitet, prestanda och användargränssnitt för programmet.

Utgivningshistorik

Version 2024.0

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A för version 10.3

Version 10.2

Patch A för version 10.2

Version 10.1

Patch A för version 10.1

Version 10.0

Patch A för version 10.0

Version 9.2

Patch A-W för version 9.2