Vad är nytt

3 juli 2024

ID 256490

Expandera alla | Dölj alla

Den senaste versionen av programmet introducerar följande nya funktioner och förbättringar:

Nya funktioner

• Du kan nu se hur många lösenord som finns sparade i dina webbläsare och tillgängliga för import.
  • Vi har förbättrat datasäkerheten genom att begränsa antalet upplåsningsförsök till valv under en tidsperiod.

Förbättringar

• Förbättrat prestanda för valvupplåsning.
  • För din bekvämlighet kommer webbplatser som öppnas från programmet nu att öppnas i den webbläsare som valts i programinställningarna.

Korrigeringar av fel

• Duplicerade förfrågningar om autentiseringsuppgifter för proxyservern har tagits bort. Inmatningsfrågan visas nu efter omstart av programmet eller när du ändrar anslutningsinställningar i de avancerade inställningarna för programmet.
  • Löst problem relaterade till import av inkonsekvent data från Mozilla Firefox.
  • Andra mindre korrigeringar och förbättringar relaterade till stabilitet, prestanda och användargränssnitt för programmet.

Utgivningshistorik

Version 2024.1

Version 2024.0

Version 2023.2

Version 2023.1

Version 2023.0

Version 10.3

Patch A för version 10.3

Version 10.2

Patch A för version 10.2

Version 10.1

Patch A för version 10.1

Version 10.0

Patch A för version 10.0

Version 9.2

Patch A-W för version 9.2