Kaspersky Security Cloud for Windows

Aktivera eller inaktivera mottagandet av säkerhetsnyheter på My Kaspersky

30 november 2021

ID 137579

Aktivera och inaktivera mottagandet av säkerhetsnyheter på My Kaspersky:

1. Öppna My Kasperskys huvudsida.
  2. Klicka på knappen Logga in och ange din e-postadress som du angav när du skapade kontot och ditt lösenord.
  3. Klicka på knappen .

Detta öppnar fönstret för att visa meddelanden.

4. I den övre delen av meddelandefönstret, klicka på knappen .

Detta öppnar fönstret Meddelandeinställningar.

5. Gör något av följande:
    • Om du vill aktivera mottagandet av säkerhetsnyheter, markera kryssrutan Säkerhetsnyheter.
    • Om du vill inaktivera mottagandet av säkerhetsnyheter, avmarkera kryssrutan Säkerhetsnyheter.